Riz Ahmed spiller en passioneret trommeslager, der mister hørelsen i ’Sound of Metal’ – se traileren

Riz Ahmed spiller en passioneret trommeslager, der mister hørelsen i ’Sound of Metal’ – se traileren
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For en passioneret metal-trommeslager er lyd selvsagt en ret så væsentlig faktor. Derfor er den tidligere heroin-misbruger og dybt dedikerede trommeslager Ruben da også på randen til et seriøst sammenbrud og tilbagefald, da han pludselig en dag begynder at miste hørelsen – i et uhyggeligt højt tempo.

Den britiske skuespiller og rapper Riz Ahmed spiller rollen som Ruben i filmen ’Sound of Metal’. Og dømmer man ud fra filmens nye trailer, tyder det på, at Ahmed leverer et intenst portræt af trommeslageren, der med ét får tæppet revet væk under sig, som hans hørelse pludselig svigter, og han som konsekvens begynder at miste alt det, han har allermest kært.

’Sound of Metal’ er instrueret af Darius Marder, der har skrevet filmen sammen med Abraham Marder. Olivia Cooke spiller rollen som Rubens kæreste, og hun får selskab af navne som Paul Raci, Lauren Ridloff, Shaheem Sanchez og Jeremy Stone på rollelisten.

Riz Ahmed, der heldigvis som musiker på forhånd er ret godt musikalsk begavet, tog efter sigende trommelektioner i seks måneder op til filmoptagelserne – og lærte tegnsprog.

’Sound of Metal’ kan ses via Amazon Prime fra den 4. december

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af