Roland Møller lander stor rolle i Russo-brødrenes nye event-serie

Roland Møller lander stor rolle i Russo-brødrenes nye event-serie
Roland Møller i Toronto i 2017. (Foto: Joe Scarnici/Getty Images)

Roland Møller har over de seneste år gjort imponerende indtog i Hollywood med roller i film som ‘Atomic Blonde’, ‘Skyscraper’ og ‘The Commuter’. Men nu er den danske skuespiller klar med, hvad der på papiret ligner hans største internationale rolle hidtil.

Møller skal nemlig spille en af de bærende roller i Russo-brødrenes (‘Avengers: Endgame’) kommende spionserie for Amazon, ‘Citadel’, der desuden har Richard Madden og Priyanka Chopra på rollelisten.

Møller skal spille karakteren Laszlo Milla, en agent for Citadels rivaliserende spionnetværk, Manticore. Efter at have været tilfangetaget i flere år hos Citadel, sætter Laszlo ud for at hævne sig på sin tilfangetager, Mason Kane.

Med ‘Citadel’ planlægger Russo-brødrene at tage tv-seriebranchen i nye retninger: Serien udgøres nemlig af et amerikansk moderskib, flankeret af adskillige internationale spinoffserier, som er sammenvævet med hovedhistorien – blandt andet i Indien og Italien. Det er endnu småt med informationer om, hvordan det egentlig vil fungere i praksis.

Roland Møller er snart aktuel i Anders Thomas Jensens ‘Retfærdighedens ryttere’, mens han også snart kan ses i den internationale middelalderfilm ‘Medieval’ og over for Colin Farrell og Jack O’Connell i miniserien ‘The North Water’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af