Samuel L. Jackson får sin egen Nick Fury-spinoffserie på Disney+

Samuel L. Jackson får sin egen Nick Fury-spinoffserie på Disney+
Samuel L. Jackson som Nick Fury.

Endnu en Marvel-spinoffserie har kurs mod Disney+. Det skriver Variety, der har erfaret, at Marvel og Disney er i gang med at udvikle en spinoffserie om den enøjede Avengers-leder Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Serien er endnu ikke bekræftet af Disney eller Marvel, men Variety har været i kontakt med en række kilder, der meddeler, at serien er en realitet med Samuel L. Jackson i hovedrollen som Nick Fury og Kyle Bradstreet (‘Mr. Robot’) ombord som manusforfatter og producer.

Jackson har portrætteret Nick Fury i 11 Marvel-film med postcredit-scenen i ‘Iron Man’ som første skud på stammen. Han har også gæstet Marvel-serien ‘Agents of S.H.I.E.L.D’. Hans sidste medvirken i en Marvel-film var ‘Spider-Man: Far From Home’.

Den endnu unavngivne spinoffserie er en af mange, der er på vej hos Disney+. Også ‘WandaVision‘, ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘Loki’, ‘Hawkeye’, ‘She-Hulk’, ‘Ms. Marvel’, ‘Moon Knight’ og ‘What If…?’ har kurs mod streamingtjenesten i de kommende år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af