’Sex and the City’-skaber rykker til Paris med ny Netflix-serie – se teaseren til ‘Emily in Paris’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Manden bag ikoniske ’Sex and the City’, Darren Star, er snart aktuel med sin nye romantiske komedieserie ’Emily in Paris’, som får premiere på Netflix 2. oktober.

Den første teaser er netop udgivet og her får vi et glimt af Emilys singletilværelse i Paris, der udfolder sig i et glamourøst univers, spækket med trendy outfits sammensat af SATC og ‘The Devil Wears Prada’s ikoniske kostumier Patricia Field.

Filmen handler om den ambitiøse twenty something marketingschef Emily fra Chicago, som uventet lander sit drømmejob i Paris. Her skal hun etablere et nyt liv, som viser sig at byde på både berusende eventyr og kulturelle udfordringer, når hun skal jonglere sin krævende karriere, et nyt socialt netværk og komplicerede kærlighedsrelationer.  

Star fungerer både som instruktør og producer på serien, mens hovedrollen spilles af Lily Collins, som blandt andet er kendt fra Netflix-filmen ‘To the Bone’ (og som desuden er datter af Phil Collins).

Collins spiller overfor et international cast, der inkluderer franske skuespillere som Philippine Leroy Beaulieu (’Natalia’), Lucas Bravo (’Smart Ass’), Samuel Arnold (’Platane’), Camille Razat (’American Vandal’) og Bruno Gouery (’Doc Martin’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af