‘The Knick’ bliver genoplivet – med ‘Moonlight’-instruktør ved roret

‘The Knick’ bliver genoplivet – med ‘Moonlight’-instruktør ved roret

‘The Knick’, der herhjemme kunne ses på HBO Nordic i 2014-15, var en nybrydende serie. Alle afsnit var nemlig instrueret af Steven Soderbergh, og sjældent havde man set en så filmisk gennemført tv-fortælling.

Soderberghs visuelle standarder dannede – sammen med Cary Fukunagas arbejde på første sæson ‘True Detective’ – skole.

Serien om læger på newyorker-hospitalet The Knickerbocker løb blot to sæsoner, men nu er der godt nyt for fans: Steven Soderbergh fortæller til The Playlist, at en fortsættelse er på vej – og fra en særdeles spændende kant.

Det er nemlig en af tidens mest interessante instruktører, Barry Jenkins, der pusler med en opfølger sammen med en af hovedrollerne fra den oprindelige serie, André Holland, som arbejdede sammen med Jenkins på Oscar-vinderen ‘Moonlight’.

Ifølge Soderbergh arbejder Jenkins og Holland sammen med de to hovedforfattere på den oprindelige serie, Jack Amiel og Michael Begler.

»Jeg har lige læst piloten, og den er fremragende«, fortæller Soderbergh The Playlist.

Barry Jenkins har endnu ikke udtalt sig om projektet, og han er for tiden travlt beskæftiget med en anden serie, den ventede ‘The Underground Railroad’, så mon ikke der kommer til at gå et par år, før en ‘The Knick’ sæson 3 ser dagens lys.

Den altid innovative Steven Soderbergh er aktuel på den fejlslagne streamingtjeneste Quibi med serien ‘Wireless’, der på nybrydende vis inkorporerer omgivelserne fra ens telefon, mens serien udspiller sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af