Amy Adams melder sig ind i Oscar-ræset i traileren til Ron Howards ‘Hillbilly Elegy’

Amy Adams melder sig ind i Oscar-ræset i traileren til Ron Howards ‘Hillbilly Elegy’
Glenn Close og Amy Adams i 'Hillbilly Elegy'. (Foto: Netflix)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er lagt i kakkelovnen til en hæsblæsende dyst om prisen som bedste kvindelige hovedrolle til næste års Oscar-uddeling.

Tidligere på året meldte Frances McDormand (‘Nomadland’) og Vanessa Kirby (for ‘Peaces of a Woman’) deres ankomst i kategorien, og nu melder Amy Adams sig for alvor ind i ræset i traileren til Ron Howards (‘A Beautiful Mind’) Netflix-film ‘Hillbilly Elegy’.

Filmen følger den jurastuderende eksmarinesoldat J.D. Vance (Gabriel Basso), som på grund af en familiekrise modvilligt må rejse hjem til sin dysfunktionelle familie i de appalachiske bjerge på grænsen mellem USA og Canada.

Her bliver han genforenet med sin mor Bev (Amy Adams), som har forsømt familien med sit misbrug, og han bliver genforenet med sin hårdføre bedstemor (Glenn Close), som i børnenes barndom har ageret Bevs stedfortræder, imens hun har kæmpet en indædt kamp for at få Bev til at leve op til sit moderansvar. En kamp hun stadig kæmper.

Adams har været nomineret til en Oscar-statuette intet mindre end seks gange uden at vinde. Forhåbentlig for hende bliver syvende gang – såfremt hun bliver nomineret – lykkens gang. Close har om muligt været endnu mere uheldig. Hun har været Oscar-nomineret syv gange uden at vinde. Close må dog også spås gode vinderchancer i birolle-kategorien.

‘Hillbilly Elegy’ får premiere på Netflix 24. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af