Jacob Lohmann, Sylvester Byder og Clara Rosager sætter fokus på misbrug i hjemmet med kortfilmen ‘Natsværmer’ – se den her

Jacob Lohmann, Sylvester Byder og Clara Rosager sætter fokus på misbrug i hjemmet med kortfilmen ‘Natsværmer’ – se den her
Jacob Lohmann og Sylvester Byder i 'Natsværmer'. (Foto: Rasmus Heise)

Produktionsselskabet M&M Production og organisationen TUBA, der hjælper unge, som kommer fra familier med misbrug, har i dag udgivet Anders Walters kortfilm ‘Natsværmer’, som alle nu kan se kvit og frit herunder.

Med den nye kortfilm ønsker holdet bag at sætte fokus på de traumer og konsekvenser, som det medfører at være vokset op i et voldeligt og alkoholiseret hjem.

Og på rollelisten er ingen ringere end Jacob Lohmann og de to unge kometer Sylvester Byder og Clara Rosager.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I filmen følger vi den 21-årige Kasper (Byder), der udadtil lever det perfekte liv med sin kæreste (Rosager), mens han har succes som racerkører og studerende. Virkeligheden er dog en anden, da han kæmper med ubehagelige traumer fra en barndom med en alkoholisk far (Lohmann) og vold i hjemmet.

Filmen er instrueret og skrevet af Anders Walter og produceret af Kim Magnusson. Et makkerpar, som sammen vandt en Oscar for bedste kortfilm for den rørende fortælling ‘Helium’ i 2014.

Anders Walter er også i gang med sin første dansksprogede spillefilm, Anden Verdenskrigsdramaet ‘Befrielsen’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af