Mød Mads Mikkelsen og Anders Thomas Jensen ved Soundvenue Forpremiere på ’Retfærdighedens ryttere’

Mød Mads Mikkelsen og Anders Thomas Jensen ved Soundvenue Forpremiere på ’Retfærdighedens ryttere’
Mads Mikkelsen med en pistol for panden i 'Retfærdighedens ryttere'. (Foto: Rolf Konow)

(NB! Salen blev lynhurtigt udsolgt, så vi har åbnet en mere – denne med filmstart kl. 21.00, hvor Mads Mikkelsen og Anders Thomas Jensen også introducerer. Billetter HER).

Anders Thomas Jensen og Mads Mikkelsen har i 20 år haft et af de mest frugtbare partnerskaber i dansk film.

Mads Mikkelsen har haft en central rolle i alle instruktørens hidtidige film – ’Blinkende lygter’, ’De grønne slagtere’, ’Adams æbler’ og ’Mænd og høns’ – og nu er duoen tilbage i skøn forening med ’Retfærdighedens ryttere’, hvor Mads Mikkelsen spiller en mand på hævntogt i selskab med Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann.

Vi har den udelte fornøjelse af at invitere til forpremiere på den stærkt imødesete film tirsdag den 10. november klokken 20.40 i Empire Bio (køb billet her) – og den endnu større fornøjelse af at byde velkommen til instruktøren og skuespilstjernen, når Anders Thomas Jensen og Mads Mikkelsen stiller op til en q&a inden filmen.

I ’Retfærdighedens ryttere’ spiller Mads Mikkelsen militærmanden Markus, der mister sin kone i en togkatastrofe. Han tror, det er en ulykke, men da han bliver opsøgt af matematiknørden Otto (Lie Kaas) og hans to kolleger Lennart og Emmenthaler (Bro og Brygmann), der har en anden teori om, hvad der skete, sætter hævnmissionen i gang.

Filmen blander Anders Thomas Jensens velkendte miks af sort humor, vold og venskabshistorier, mens Mads Mikkelsen sætter kronen på et stort år efter mesterpræstationen tidligere på sæsonen i ’Druk’.

Køb billet HERog tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue Forpremiere: ’Retfærdighedens ryttere’
Tirsdag 10. november kl. 20.40
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af