Mads Mikkelsen har hævn i øjnene i første trailer til Anders Thomas Jensens ‘Retfærdighedens ryttere’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af årets mest imødesete film, Anders Thomas Jensens stjernespækkede ‘Retfærdighedens ryttere’, har nu fået sin første egentlige trailer – efter en teaser og et klip tidligere på måneden.

Traileren begynder med, at en bombe springer for øjnene af Otto (Nikolaj Lie Kaas) i et s-tog. Otto overlever, men så heldig er Markus’ kone desværre ikke. Først tror Markus, (Mads Mikkelsen), at ulykken er et tilfælde, men da Otto ringer på hans hoveddør og lufter teorien om, at hændelsen er et nøje planlagt attentat, bliver Markus ramt af en altopslugende hævntørst.

I forsøget på at finde bagmanden teamer de i bedste Anders Thomas Jensen-stil op to skæve eksistenser, Lennart og Emmenthaler (Lars Brygmann og Nicolas Bro), som ved første øjekast ikke just ligner nogen, man vil have med på en farlig mission. Lennart bekræfter dog ordsproget om, at man ikke skal dømme en bog på omslaget, da han viser sig at have mange lyssky kvaliteter.

Filmen er Anders Thomas Jensens første film siden ‘Mænd og høns‘ fra 2015. Derudover tæller instruktørens katalog komediesucceserne ‘Blinkende lygter’, De grønne slagtere’ og ‘Adams æbler’.

‘Retfærdighedens ryttere’ får premiere i de danske biografer 19. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af