Anders Thomas Jensens ‘Retfærdighedens ryttere’ kommer hurtigere til biograferne end planlagt – se det nye klip fra filmen

Anders Thomas Jensens  ‘Retfærdighedens ryttere’ kommer hurtigere til biograferne end planlagt – se det nye klip fra filmen

I en tid, hvor mange store film rykkes langt ud i fremtiden, er der endeligt lidt godt nyt. En af årets mest ventede af slagsen rykker nemlig nu den anden vej.

Anders Thomas Jensens ventede komedie ‘Retfærdighedens ryttere’ med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Nicolas Bro og Lars Brygmann er blevet rykket en måned frem og overtager nu James Bonds’ plads i biografkalenderen. Det melder Zentropa og Nordisk Film Distribution i en pressemeddelse.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere den 17. december, men flyttes nu til den 19. november, efter at James Bond-filmen ‘No Time to Die’ er blevet udskudt til næste år.

I anledning af den nye premieredato har Zentropa og Nordisk Film frigivet den første hele scene fra filmen, godt en uge efter teasertraileren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I scenen møder vi en mandekvartet bestående af Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Nicolas Bro, som er taget ud for at konfrontere en rocker, som de mener står bag en tragisk togulykke. Mødet går dog ikke helt, som de havde planlagt, da Mads Mikkelsen tilsyneladende har lidt svært ved at styre sit temperament…

‘Retfærdighedens ryttere’, Anders Thomas Jensens første film siden ‘Mænd og høns’ fra 2015, kan altså ses i de danske biografer fra 19. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af