Reese Witherspoon vender tilbage i ’Legally Blonde 3’ – premieredato bekræftet

Reese Witherspoon vender tilbage i ’Legally Blonde 3’ – premieredato bekræftet
Reese Witherspoon i 'Legally Blonde 2' fra 2003.

17 år efter ’Legally Blonde’-efterfølgeren ’Red, White & Blonde’ rullede over det store lærred, er det nu bekræftet, at komediehittet vender tilbage med en treer til maj næste år.

Tilbage i foråret kunne Reese Witherspoon meddele, at hun ville vende tilbage i rollen som den blonde og altid lyserødt-klædte advokat Elle Woods.

I anledning af den første films 19-års jubilæum forleden blev ’Legally Blonde’-castet bestående af Witherspoon, Selma Balir, Jessica Cauffiel, Jennifer Coolidge, Matthew David, Ali Larter, Holland Taylor, Alanna Ubach og Luke Wilson genforenet til et offentligt virtuelt møde.

Her kunne de fortælle om tiden under optagelserne af den første film, hvor de blandt andet kunne dele bag-om-kameraet-hemmeligheder omkring en vis ikonisk scene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Witherspoon havde instruktør, Robert Luketic nemlig større ambitioner med den mindeværdige ’bend and snap’-scene, som var planlagt at skulle munde ud i en fuld musikalsk sekvens, som dog endte med at blive klippet ud.

»Vi filmede scenen i en måned«, fortalte Witherspoon og fortsatte: »Det var bare så sjovt, men det føltes bare underligt, da der kun var én musikalsk sekvens i filmen. Så det gav meget bedre mening, da de efterfølgende lavede en hel musical ud fra filmen«.

Den fulde ’Bend and snap’-scene blev udført i musicaludgaven af filmen, som fik premiere i 2007.

Mindy Kaling og ’Brooklyn Nine-Nine’-skaber Dan Goor skal skrive manuskript til den kommende efterfølger, mens Jamie Suk skal instruere.

Detaljer om plottet er ikke blevet bekræftet, og det er endnu uvist, om flere fra den originale rolleliste vil tilslutte sig efterfølgeren.

Filmen får premiere i maj 2022.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af