Sacha Baron Cohens Borat er nu på Twitter og troller Trumps corona-håndtering

Sacha Baron Cohens Borat er nu på Twitter og troller Trumps corona-håndtering
'Borat'

Sacha Baron Cohen har rullet det helt store marketingsskyts ud forud for premieren på ‘Borat: Subsequent Moviefilm‘. Senest med en Borat-Twitterprofil der tilsyneladende er dedikeret til at trolle Donald Trump og hans corona-håndtering.

Cohens alterego har på blot et par dage signeret en række opslag, der hænger den amerikanske præsident til tørre. Han skriver blandt andet: »Trump korrekt, der var mange tusinde mennesker, der jublede uden for hospitalet, da de vidste, han var ved at dø inden for«.

Og så har han delt en »public announcement«-video, hvor han opfordrer alle til at bruge ansigtsmasker, da en ny pest fra »Wuhan, i Israel« hærger. Og lad os bare sige, at Borats mundbind sidder et lidt forkert sted.

‘Borat: Subsequent Moviefilm’ får amerikansk premiere på Amazon Prime den 23. oktober. Og som den morsomme trailer fastslog, vender Borat endnu engang tilbage til USA – denne gang med håbet om at gifte sin datter væk til en magtfuld mand.

Det sender duoen på en mærkværdig roadtrip gennem Trumps USA, der bringer dem i nærheden af cremen af amerikansk politik (ligesom det også var tilfældet med Cohens serie ‘Who Is America‘).

Det er endnu uvist, hvornår filmen kan ses på Amazon Prime i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af