Very nice! Se traileren til ‘Borat: Subsequent Moviefilm’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Borat er tilbage! Den første trailer til Sacha Baron Cohens ‘Borat’-opfølger er klar, nu med den helt officielle, yderst mundrette titel ‘Borat: Subsequent Moviefilm’.

Hvilket vil sige at rygterne om, at toeren havde fået navnet ‘Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan’ trods alt ikke holdt stik.

Sacha Baron Cohen optog i al hemmelighed filmen henover foråret og sommeren, og det var først, da han blev spottet crashe et højreekstremistisk rally i juni, at fans begyndte at spekulere i om noget Borat-relateret monstro var i gærde (ved eventen fik komikeren – iklædt falsk skæg – blandt andet deltagerne til at synge med på en stærkt racistisk sang om ‘Wuhan-virussen’).

I den kommende film vender den kazakstanske journalist Borat tilbage til USA for at gifte sin datter væk til »someone close to the throne«. Og det bringer den kuriøse far-datter-duo i nærkontakt med cremen af Trumps USA.

‘Borat: Subsequent Moviefilm’ får amerikansk premiere på Amazon Prime 23. oktober, lige op til præsidentvalget. Hvorvidt filmen også rammer den danske version af streamingtjenesten, vides dog ikke endnu.

Det er langt fra første gang, Cohen går i flæsket på MAGA-segmentet: Sidste år landede serien ‘Who is America’, der ligeledes blev optaget med Cohen i forklædning som diverse karakterer, der blandt andet interviewede prominente højreorienterede skikkelser – som den tidligere republikanske vicepræsident Dick Cheney og Alaskas tea party-guvernør Sarah Palin (sidstnævnte interview blev dog klippet ud).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af