‘Saturday Night Live’ har forklaringen på fluen, der landede på Mike Pences hoved: Jim Carrey!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Saturday Night Live’ kom stærkt fra start sidste weekend med præsidentdebatten mellem Jim Carreys Joe Biden og Alec Baldwins Donald Trump. Og det populære sketchshow er naturligvis langt fra færdig med at tage pis på det amerikanske valg.

Gårsdagens program åbnede således med en spoof over vicepræsidentdebatten mellem Kamala Harris (spillet af Maya Rudolph) og Mike Pence (Beck Bennett), der nok bedst huskes for fluen, der landede på Pences hoved og blev der, i hvad der føltes som en evighed.

Men faktisk var det ikke nogen almindelig flue, der blandede sig i præsidentvalget: Det var simpelthen Joe Biden (i skikkelse af Jim Carrey), der lod sig transformere til fluen for at hjælpe Kamala Harris med at vinde debatten!

Transformationen skildres veloplagt i en herlig homage til David Cronenbergs ‘The Fly’ – komplet med en solid Jeff Goldblum-parodi fra Carrey.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af