Se Nicole Kidman og Meryl Streep i fuld musical-mode i traileren til Ryan Murphys ‘The Prom’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix betalte en milliard kroner for at få Ryan Murphy (‘Glee’, ‘American Horror Story’) i stald, og seriemogulen er i fuld sving med at vise, at pengene var godt givet ud.

Han har inden for en kort tidsperiode leveret populære Netflix-titler med ‘Hollywood’, ‘The Boys in the Band’ og ‘Ratched’, og 11. december lander så filmen ‘The Prom’, som han selv har instrueret og nævnes som en mulig Oscar-kandidat (om end den ser lovlig fluffy ud til at gå hele vejen).

‘The Prom’ – baseret på en populær Broadway-musical – ligner ud fra den første trailer, der nu er ude, en kulørt og hjertevarm musical med sin historie om en en flok fallerede Broadway-stjerner, der beslutter sig for at hjælpe en pige med at sætte et afdansningsbal op i en lille konservativ by i Indiana.

Rollelisten er stjernespækket med Nicole Kidman, Meryl Streep, Andrew Rannells, Kerry Washington, James Corden og Keegan-Michael Key.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af