Steven Yeun jagter den amerikanske økodrøm i traileren til den hypede Sundance-vinder ‘Minari’

Steven Yeun jagter den amerikanske økodrøm i traileren til den hypede Sundance-vinder ‘Minari’
Steven Yeun i 'Minari'.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Minari’ stjal billedet ved årets Sundance Film Festival, da den løb med både Juryens Specialpris og publikumsprisen.

Fortællingen følger en koreansk-amerikansk familie, der flytter til 1980’ernes Arkansas for at jagte deres amerikanske drøm om at opstarte et lille landbrug. Den lille familie støder dog ind i en uforudset udfordring, da deres opmærksomhedskrævende bedstemor flytter ind på gården.

Amerikanske Lee Isaac Chung – med sydkoreanske rødder – er både forfatter og instruktør på filmen, der er produceret af det anerkendte indieselskab A24. Det bliver hans tredje film på amerikansk efter indietitlerne ‘Abigail Harm’ og ‘Lucky Life’. Chung får selskab af den sydkoreanske stjerne Steven Yeun (‘Burning’ og ‘Okja’) og Armageddon-skuespilleren Will Patton.

‘Minari’ har angiveligt Oscar-ambitioner, og forhåbentligt får vi den også til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af