‘The West Wing’ genopstår for en stund – se traileren med comeback til det originale cast

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af alle tiders bedste serier, Aaron Sorkins præsidentserie ‘The West Wing’, sluttede i 2006, men nu genopstår den med en engangsbegivenhed for at støtte et godt formål, nemlig at få amerikanerne til stemmeurnerne.

Det originale cast med Martin Sheen i spidsen som præsident Bartlet vender tilbage for at genopføre afsnittet ‘Hartsfield Landing’ fra sæson 3 på en teaterscene. Særopførslen bliver sendt på Warners streamingtjeneste HBO Max, som vi endnu ikke har adgang til i Danmark, men man kan håbe, at den alligevel finder vej hertil.

Allison Janney, Bradley Whitford, Richard Schiff, Dule Hill og Janel Moloney vender tilbage i deres gamle roller som præsidentens hyperintelligente og evigt diskuterende stab, mens Sterling K. Brown spiller stabschef Leo McGarry, da den oprindelige skuespiller, John Spencer, døde i 2005, da serien stadig kørte.

Har man set serien, vil hårene øjeblikkeligt rejse sig på armene, når man hører den ikoniske musik og præsenteres for et gensyn med karaktererne, der ganske vist i den nye iteration er blevet noget ældre, men ud fra traileren at dømme stadig kan indtage deres gamle roller med værdighed.

Og så er den idealistiske fremstilling af amerikansk demokrati jo mildest talt en kontrast til landets nuværende forfatning…

Tilsyneladende vil særprogrammet på HBO Max også inkludere nogle bag om-optagelser, for både Michelle Obama, Bill Clinton og Lin-Manuel Miranda skulle også dukke op undervejs.

Programmet støtter ngo’en When We All Vote.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af