Dave Chappelle tager pis på racisme og Trump i sylespids ‘Saturday Night Live’-monolog

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dave Chappelle var vært for gårsdagens ‘Saturday Night Live’ og han indledte aftenen med et 16 minutter langt standupshow, der både tog pis på Trump og hans støtter, racisme og corona.

Chappelle var vært for ‘SNL’ for første gang, da Trump vandt valget i 2016, så det virkede passende, at han fik lov at fuldende cirklen på dagen, hvor Biden vandt valget under stor jubel fra Hollywood og musikverden.

Komikeren benyttede blandt andet lejligheden til at rose Trumps komiske talent med reference til præsidents omtale af corona som »Kung Flu«. »Din racistiske, morsomme, son of a bitch. Det er mit job at sige den slags, ikke dit«, sagde han.

Chappelle leverede kontroversielle jokes i hobetal, da han blandt andet undrede sig over, hvorfor fattige, hvide amerikanere har så store aversioner mod mundbind: »Hvad er problemet? I bærer mundbind til Klan-rallyerne, så tag dem også på i WalMart. Prøv at bær den maske, jeg har båret alle disse år. Jeg kan ikke sige noget sandt, uden at det har en punchline«.

Som altid havde han en cigaret i hånden, mens han tog favntag om nogle af de mest brændende aktuelle emner. Herunder ligeløn, da han fremhævede den amerikanske Coronavirus Response Coordinator Dr. Birx, som nikkede billigende, da Trump foreslog, at man blot skulle drikke vaskemiddel som kur:

»Derfor tjener kvinder kun halvdelen. Ramte jeg jer? Halvdelen? Måske 70 procent. Det er for meget«, jokede Chappelle, mens han også bemærkede ironien i, at Trump selv blev smittet.

Senere i programmet indtog han en rolle i en morsom sketch, der sammenlignede Trumps exit fra Det Hvide Hus med O.J. Simpsons flugtforsøg fra politiet på en motorvej i Los Angeles – denne gang med Trump på bagsædet og hans søn Donald Trump Jr. ved rattet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af