Ethan Hawke, Paul Dano, Peter Sarsgaard og Riley Keough tilslutter sig Jake Gyllenhaal i ‘Den skyldige’-remake

Ethan Hawke, Paul Dano, Peter Sarsgaard og Riley Keough tilslutter sig Jake Gyllenhaal i ‘Den skyldige’-remake

Hollywood-remaket af Gustav Möllers uafrystelige debut, ‘Den skyldige‘, bliver større og større.

Netop annonceret som del af castet er blandt andre Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Paul Dano og Riley Keough.

Jake Gyllenhaal blev tidligere på efteråret annonceret i hovedrollen, mens Antoine Fuqua (‘Training Day’) skal instruere løjerne og ‘True Detective’-skaberen Nic Pizzolatto leverer manuskriptet. Netflix har købt rettighederne til projektet for den nette sum af 30 millioner dollars.

Det stjernespækkede cast lover særdeles godt for filmen, men på ét punkt kan man få bange anelser. Möllers oprindelige film udmærkede sig nemlig ved (stort set) kun at have Jakob Cedergren i billedet, mens skuespillere som Jessica Dinnage og Jacob Lohmann leverede modspil over telefonlinjen.

Men med så mange Hollywood-stjerner fra øverste hylde på plakaten i det amerikanske remake, kan man frygte, at Fuqua og co. bevæger sig væk fra det intense kammerspil, som gjorde ‘Den skyldige’ unik. Vi krydser fingre for, at magien ikke går tabt i oversættelsen.

Filmen følger alarmcentraloperatøren Joe Bayler (Gyllenhaal) over én hæsblæsende nat på en alarmcentral, hvor han modtager et opkald fra en kidnappet kvinde, som han sætter ud for at hjælpen over den skrattende telefonforbindelse. Det viser sig dog, at situationen ikke er helt, som den lyder.

‘The Guilty’ forventes at få premiere på Netflix i løbet af 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af