Fans kræver ‘The Mandalorian’-skuespiller fyret på grund af kontroversielle tweets

Fans kræver ‘The Mandalorian’-skuespiller fyret på grund af kontroversielle tweets
Gina Carano i 'The Mandalorian'.

Den seneste uge er hashtagget #FireGinaCarano begyndt at dukke op i adskillige opslag på Twitter. Det er rettet mod skuespilleren Gina Carano, som nogle ‘Star Wars’-fans helst ser fyret fra ‘The Mandalorian’ grundet kontroversielle tweets.

Den tidligere kampsportsudøver og nuværende skuespiller, der i serien spiller karakteren Cara Dune, er kommet i vælten, fordi hun den seneste måned har forholdt sig kritisk til ansigtsmasker og desuden, ligesom Donald Trump, har påstået, at der har været svindel involveret i årets amerikanske præsidentvalg.

Det kommer desuden efter, at Carano tilbage i september blev beskyldt for transfobi, fordi hun gjorde grin med tendensen på sociale medier, hvor folk skriver hvilke pronomener, de gerne vil tiltales og omtales med.

Hashtagget #StandWithGinaCarano er imidlertid også blevet taget i brug af Twitter-brugere, som ikke bifalder de utilfredse fans’ fyringskrav på baggrund af politiske holdninger og vildledende tweets.

‘The Mandalorian’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af