Kate Mara taler ud om forfærdelig oplevelse med ’Fantastic Four’: »Jeg skulle have fulgt mine instinkter«

Kate Mara taler ud om forfærdelig oplevelse med ’Fantastic Four’: »Jeg skulle have fulgt mine instinkter«

’House of Cards’-skuespilleren Kate Mara, som spillede Susan Storm i Josh Tranks Marvel-flop ’Fantastic Four’, står nu frem og fortæller om sine forfærdelige oplevelser under filmens optagelser i et interview med Emmy Magazine.

»Jeg havde en forfærdelig oplevelse med ’Fantastic Four’«, fortæller hun og fortsætter: »Jeg har aldrig talt om det før. Jeg giftede mig med en af mine medspillere (Jamie Bell, red.), så jeg fortryder ikke, at jeg lavede filmen overhovedet. Men ville jeg ønske, at jeg havde reageret anderledes i visse tilfælde? Ja, helt klart«.

Den 37-årige skuespiller går ikke i nærmere detaljer omkring sine oplevelser, men sætter dem i tydelig forbindelse til #MeToo-debatten.  

»Faktum er, at jeg har haft to forfærdelige oplevelser med instruktører, og de var begge mænd. Jeg har også oplevet ikke at komme overens med en kvindelig instruktør, hvilket ikke var en god oplevelse, men ingen af gangene følte jeg, at det skete, fordi jeg er en kvinde. Men med de mandlige instruktører skete det 100 procent kun med mig. Det var en magtsituation«, uddyber hun.

I et interview med Collider gør Mara det klart, at hun ikke fortryder at have være en del af ’Fantastic Four’, men blot at hun ville ønske, at hun havde sagt fra dengang.   

»Jeg skulle have fulgt mine instinkter, da min mavefornemmelse fortalte mig, at jeg ikke skulle finde mig i, hvad personen sagde til mig. Man bliver betalt for at gøre nogle bestemte ting, og hvis der står noget i vejen for det, har du ret til at stå op for dig selv og sige: ’Jeg er faktisk ikke i stand til at gøre, hvad jeg er her for, på grund af X, Y og Z’«.

Josh Trank har endnu ikke kommenteret udtagelserne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af