Kristen Stewart og Mackenzie Davis’ forhold bliver sat på en prøve i traileren til romcom’en ’Happiest Season’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren til den romantiske juleromcom ’Happiest Season’ med Kristen Stewart og Mackenzie Davis (‘Halt and Catch Fire’, ’Tully’) i hovedrollerne er landet.

Og her får vi et glimt af en yderst presset Stewart, hvis forhold bliver sat på en prøve, da hun står over for sit første møde med svigerforældrene.

Filmen følger det lesbiske kærestepar Abby (Stewart) og Harper (Davis), der tager på juleferie hos Harpers familie. Abby har store planer om at fri til Harper i julen, indtil hun indser, at Harper endnu ikke er sprunget ud over for sin familie, hvorefter hun begynder at tvivle på deres forhold og den person, som hun troede, at hun kendte så godt.   

’Happiest Season’ er skuespiller og instruktør Clea DuValls anden film i rækken efter ’The Intervention’ i 2016, og foruden Stewart og Davis har filmen navne som Alison Brie, Aubrey Plaza, Daniel Levy, Victor Garber, Mary Steenburgen og Ana Gasteyer på rollelisten.  

Filmen får premiere på Hulu 25. november, mens en dansk premiere stadig er uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af