Netflix er på vej med deres tredje danske serie – ‘The Rain’-duo står bag

Netflix er på vej med deres tredje danske serie – ‘The Rain’-duo står bag
Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo. (Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann/Netflix)

Netflix fik seersucces med deres første danske serie ‘The Rain’, og i slutningen af december er det så mysterieserien ‘Equinox’, det gælder.

Og nu har streamingtjenesten så netop annonceret deres tredje danske egenproduktion, som skal laves af Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der netop stod bag den postapokalyptiske ‘The Rain‘.

I den nye serie ‘Chosen’ lancerer Potalivo og Mosholt et nyt science fiction-univers omkring den lille danske by Middelbo, der 17 år forud for begivenhederne er blevet verdenskendt på grund af et meteornedslag.

Serien følger teenagepigen Emma, der pludselig står alene i byen, efter hun finder ud af, at meteorhistorien er et slør for at dække over, at byen i virkeligheden blev ramt af noget langt mere faretruende.

Mosholt og Potalivo skabte med ‘The Rain’ en af streamingtjenestens mest sete ikke-engelsksprogede serier. I pressemeddelelsen fortæller de to skabere om deres inspiration til den nye fortælling:

»Vi har altid været fascineret af folks frygt for det ukendte og det besynderlige. Det er en stærk drivkraft i vores menneskelige natur, og samtidig er vi som mennesker ofte mere optaget af, hvad der afskiller os, frem for hvad der faktisk binder os sammen, hvilket var en stor inspiration for denne serie. Vi har en stor passion for at kaste lys over, hvad det er, der skaber unge voksnes identiteter – kampen om kærlighed og håb, den evige tvivl og en søgen efter, hvem du er, og hvad der er nødvendigt for at passe ind og for at føle, at du hører hjemme et sted«.

Mosholt og Potalivo er udover at være showrunnere også producere på serien via det danske produktionsselskab Tall & Small, som de selv har grundlagt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af