Se den hårrejsende teaser til den danske Netflix-serie ‘Equinox’ med Danica Curcic

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter regnen kommer… ‘Equinox’.

Det er efterhånden mere end to år siden, at den første danske Netflix Original-serie, sci-fi-thrilleren ‘The Rain’, landede og blev en gigantsucces på verdensplan (om end ikke just kritikerelsket herhjemme).

Og nu er der endelig mere dansk Netflix-uhygge på vej i form af serien ‘Equinox’, der får premiere 30. december.

Stremingtjenesten har netop frigivet den første teaser til værket i seks episoder, baseret på podcasten ‘Equinox 1985’ af Tea Lindeburg og med Danica Curcic i hovedrollen som Astrid – en ung kvinde, som stadig er dybt påvirket af sin søsters og det meste af søsterens gymnasieklasse mystiske forsvinden tilbage i 1999.

‘Equinox’ foregår i Danmark og springer mellem nutid og fortid, idet Astrid pludselig kontaktes af en mand, som overlevede hændelsen. Og som påstår at kende til sandheden bag mareridtet, der hjemsøger Astrid med grumme syner…

Foruden Curcic medvirker også Lars Brygman og Fanny Leander Bornedal, mens Søren Balle (‘Fred til lands’, ‘Bedrag’) er instruktør på de første fire afsnit.

Klar, parat, nytårstømmermands-binge!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af