Se Borat flygte for livet i fraklip fra ’Borat 2’

Se Borat flygte for livet i fraklip fra ’Borat 2’
Borat som Country Steve i 'Borat 2'.

Sacha Baron Cohens undercover-arbejde når som bekendt nye højder i den omtalte ‘Borat’-efterfølger, som kan ses på Amazon Prime.

I forbindelse med premieren kunne Sascha Baron Cohen i et debatindlæg i Time Magazine fortælle, hvordan han to gange under sit virke som satirisk provokatør har frygtet for sit liv, hvoraf den ene gang var under optagelserne til den nye ’Borat’-film.   

Og netop denne scene har han offentliggjort i et Twitter-opslag, der viser et noget mere voldeligt billede af nogle af de begivenheder, som fandt sted under optagelserne til filmen.

I det hektiske klip ser vi hvordan han flygter for livet i kølvandet på sin optræden forklædt som den fiktive højreorienterede sanger Country Steve under et møde for våbenrettigheder i Washington State, som man kan opleve i filmen.

På scenen forsøger Borat at vinde publikums gunst ved blandt andet at synge om, at corona er et liberalt fupnummer, og at den tidligere præsident Barack Obama skal indsprøjtes med ’Wuhan-influenzaen’.

Mens vi i filmen kun er vidne til et grinende og syngende publikum, kan vi i klippet se, hvordan hans optræden endte i en mindre menneskejagt, hvor han til sidst holder godt fast i flugtbildøren for at holde ubudne gæster ude.

Hvordan bilen slap ud af den ildevarslende situation er uvist, men utroligt nok vendte han tilsyneladende tilbage til den vrede folkemængde umiddelbart efter flugten. Denne gang forklædt som journalist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af