Tom Hardy og Pete Davidson tilslutter sig Vietnamkrigsfilmen ‘The Things They Carried’

Tom Hardy og Pete Davidson tilslutter sig Vietnamkrigsfilmen ‘The Things They Carried’
Tom Hardy til Cannes-festivalen med 'Mad Max Fury Road' i 2015. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Instruktør Rupert Sanders (‘Snow White and the Huntsman’) får rigeligt med stjerner at holde styr på, når han begynder optagelserne til filmatiseringen af Tim O’Briens Pulitzerpris-nominerede novellesamling ‘The Things They Carried’ om de amerikanske soldaters oplevelse af Vietnamkrigen.

Tom Hardy og Pete Davidson har nemlig tilsluttet sig castet, og det samme har Tye Sheridan, Bill Skarsgård, Stephan James, Moises Arias, Ashton Sanders og Angus Cloud.

Filmen er et ensembleprojekt uden en egentlig hovedkarakter og handler om de unge mænd i den amerikanske deling Alpha Company, som er blevet sendt ud af den amerikanske regering for at kæmpe i Vietnamkrigen.

Men jo længere end i junglen de unge soldater kommer, jo sværere får de ved at navigere rundt fysisk såvel som psykisk, idet den amerikanske Vietnam-mission er brolagt med kaos og forvirring, som vi også har set det i Francis Ford Coppolas klassiker ‘Apocalypse Now’.

O’Briens bog er delvist selvbiografisk og bygger på hans egne erindringer i felten. Tom Hardy skal producere filmen sammen med Dean Baker via deres fælles produktionsselskab Hardy Son & Baker.

‘The Things They Carried’ starter optagelserne i begyndelsen 2021, så en premiere er sandsynligvis realistisk engang i 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af