Eddie Murphy tilbage i ikonisk komedierolle: Se traileren til ’Coming 2 America’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er gået over tre årtier, siden Eddie Murphy spillede Prins Akeem af det fiktive, afrikanske land Zamunda i ‘Coming to America’. Nu vender den 59-årige komiker snart tilbage til sin ikoniske rolle, og turen går nok engang til USA.

I ‘Coming 2 America’, der netop har fået en trailer, er Akeem lige blevet kronet som konge af Zamunda. Han og den trofaste væbner Semmi (ligesom i første film spillet af Arsenio Hall) drager snart herefter atter mod New York City for at finde Akeems glemte søn – en arving til tronen.

James Earl Jones, Shari Headley, John Amos og Louie Anderson vender også tilbage til deres gamle roller, og de får selskab af blandt andre Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler og Teyana Taylor.

Komedien instrueres af Craig Brewer, der havde samme tjans i Murphys seneste spillefilm ‘Dolemite Is My Name’.

‘Coming 2 America’ kommer direkte på streaming med eksklusiv premiere på Amazon Prime 5. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af