Eddie Murphy fortryder at have sagt nej til én rolle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eddie Murphy er lige nu i fuld gang med sin kampagne for sin rolle i comeback-filmen ‘Dolemite Is My Name‘, der er nomineret til to Golden Globes, blandt andet for Murphys præstation, og som desuden spås som en outsider i de kommende Oscar-nomineringer.

PR-turnéen bragte ham blandt andet forbi ‘Saturday Night Live’, hvor han triumferede som vært for første gang i 35 år. Men inden da lagde skuespilleren vejen forbi Jimmy Fallons talkshow, hvor han blev bedt om at be- og afkræfte en række rygter – blandt andet omkring hvilke filmroller han har sagt nej til i løbet af sin lange karriere.

Her fortalte skuespilleren, at han var blevet tilbudt en rolle i ‘Ghostbusters’, som han måtte sige nej til, fordi han skulle lave ‘Beverly Hills Cop’ i stedet, hvilket i Murphys bog ikke tæller som et reelt afslag.

Faktisk fortæller skuespilleren, at der kun er én film, han reelt ærgrer sig over at have afslået, nemlig Robert Zemeckis’ hybridfilm ‘Who Framed Roger Rabbit’ fra 1988, der blander animation og live action. Murphy blev tilbudt rollen som Eddie Valiant, der endte med at blive spillet af Bob Hoskins.

»Den eneste film, jeg har afslået, som blev et stort hit, var ‘Who Framed Roger Rabbit’. […] jeg var sådan: ‘Hvad? Animation og mennesker blandet sammen lyder som et flop’. Nu føler jeg mig som en idiot hver gang, jeg ser den«. Filmen endte med at modtage tre Oscars og omsætte for over 329 millioner dollars.

Andetsteds i interviewet fortæller Murphy anekdoter om at være til fest med Prince, der insisterede på at tage ud og stå på rulleskøjter klokken tre om natten, og hans møde med Marlon Brando.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af