Elliot Page fortsætter som Vanya Hargreeves i ’The Umbrella Academy’

Elliot Page fortsætter som Vanya Hargreeves i ’The Umbrella Academy’
Elliot Page i 'The Umbrella Academy'. (Foto: Christos Kalohoridis/Netflix)
STREAMING TOGETHER

Elliot Page, som i et Twitter-opslag i går annoncerede, at han er transkønnet, vil fortsætte i rollen om Vanya Hargreeves i den kommende sæson af Netflix-hitserien ’The Umbrella Academy’.

I sci-fi-serien, som er baseret på Gerard Ways tegneserie af samme navn, spiller skuespilleren et af de syv børn med overnaturlige kræfter, som rigmanden Sir Reginald Hargreeves adopterede til The Umbrella Academy med formålet om at redde verden.

Seriens anden sæson havde premiere i sommer, og i november kunne Netflix bekræfte, at serien har en tredje sæson på vej. Streamingtjenesten har dog ingen planer om at ændre karakterens køn i den kommende sæson, fortæller insider-kilder til Variety.

Skuespillerens navn allerede blevet opdateret på sider som IMDb, imens Netflix i øjeblikket er i fuld gang med at opdatere deres metadata, hvilket vil blive synligt i løbet af i dag.

Netflix udtrykte ligeledes støtte til Page i et Tweet:

Elliot Page, som tidligere var kendt under navnet Ellen Page, brød igennem med sin hovedrolle i graviditetsdramaet ’Juno’ fra 2007, som gav ham en Oscar-nominering. Og sidenhen har han foruden ’The Umbrella Academy’ haft roller i blandt andet ’Inception’ og ’X-Men’-franchisen.

Optagelserne til tredje sæson af ‘The Umbrella Academy’ forventes at begynde i starten af 2021, mens detaljer om plot og premieredato endnu ikke er bekræftet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af