Enden er nær i den slagkraftige trailer til sidste sæson ‘Vikings’ – med danske talenter i front

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Vikings’ har over de seneste år været en af de mest populære serier på HBO Nordic, og nu får den episke vikingeserie et brag af en finale, når anden halvdel af sæson seks lander på streamingtjenesten 30. december.

Det danske stortalent Alex Høgh Andersen er omdrejningspunktet for den slagkraftige trailer, der teaser et sidste opgør af dimensioner.

Sæson 6B samler op, hvor 6A sluttede: Bjorn (Alexander Ludwig) er hårdt såret efter sit opgør med broren Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen). Ivar er stadig drevet af sine megalomane ambitioner, når hans magtbegær fører ham uden for Kattegats farvande og – måske – i kamp mod King Alfred (Ferdia Walsh-Peelo) af Wessex og Mercia.

I traileren får man også et glimt af Marco Ilsø som Hvitserk, der igen har slået pjalterne sammen med Ivar the Boneless. Sidste år talte vi med både Ilsø og Høgh Andersen, der berettede om et intenst og opslidende arbejde med den stort anlagte serie.

Alle 10 afsnit i sæson 6B får premiere på HBO Nordic 30. december. Men frygt ej: Der arbejdes allerede på en spinoffserie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af