‘Euphoria’ er tilbage med særafsnit – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grundet covid19 er anden sæson af ‘Euphoria’ desværre udskudt til engang i 2021. Men fans af HBO’s populære ungdomsserie får alligevel en lille godbid her i december måned, hvor det første af to særafsnit får premiere. Nu er der kommet en kort trailer til afsnittet med titlen ‘Trouble Don’t Last Always’.

Handlingen foregår meget passende i juletiden, hvor stofmisbrugeren Rue, spillet af Emmy-vinderen Zendaya, skal forsøge at fejre højtiden, men mest af alt er overvældet af svære følelser, efter hun i slutningen af sæson 1 blev efterladt på togstationen af Jules og fik et tilbagefald. Tvivlen og tristessen skinner bestemt også igennem i den stemningsfyldte trailer, der kan ses herover.

Det nye ‘Euphoria’-særafsnit kan ses på HBO Nordic fra 7. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af