Ny dokumentar følger det første dramatiske coronaudbrud i Wuhan – se traileren til ’76 Days’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den var en af vores mest ventede titler blandt årets premierefilm på verdens største festivaler. Nu er første trailer til corona-dokumentaren ’76 Days’, som blev vist på Toronto International Film Festival, ude.

Dokumentarfilmen foregår på den igangværende pandemis arnested, nemlig den kinesiske Wuhan-provins, som i januar blev lukket fuldstændig ned i forsøget på at inddæmme covid19-virussen.

Her følger instruktørerne Hao Wu, Weixi Chen og en anonym sarmarbejdspartner de personer, som bekæmper virussen på hospitalerne. Som titlen indikerer, skildrer filmen over 76 dage det hårdt pressede og plastikdragt-indpakkede sundhedspersonale, der tilbringer hver dag i corona-frontlinjen og forsøger at redde menneskeliv.

MTV har sikret sig rettighederne i USA og giver den dramatiske dokumentarfilm amerikansk premiere på fredag. En dansk premieredato er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af