‘Wonder Woman 3’ er allerede sat i produktion

‘Wonder Woman 3’ er allerede sat i produktion
Gal Gadot i 'Wonder Woman 1984'.

Bare få dage efter den amerikanske premiere på ‘Wonder Woman 1984’ har Warner Bros. sat gang i udviklingen af en tredje film om DC-superhelten.

Patty Jenkins er igen hyret til at instruere og skrive manuskript på den nye blockbuster, mens Gal Gadot atter indtager hovedrollen. Ifølge Collider vil det være den sidste Wonder Woman-film – i hvert fald med Jenkins ved roret.

Nyheden kommer efter, at den aktuelle anden film om amazone-prinsessen Diana har fået en tilfredsstillende biografåbning i USA – taget corona-pandemien i betragtning. Filmen fik som bekendt også simultan premiere på streamingtjenesten HBO Max, hvor næsten halvdelen af abonnenterne allerede havde set filmen fredag, skriver Variety.

Herhjemme venter vi stadig tålmodigt på at se ‘Wonder Woman 1984’, som står til at komme i biograferne 14. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af