Trailer-aktuelle ‘Wonder Woman 1984’ får simultan streamingpremiere i USA

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den længe ventede opfølger til Patty Jenkins’ populære superheltefilm ‘Wonder Woman‘ har haft mange premieredatoer og mange udskydelser, men som det ser ud nu, kommer ‘Wonder Woman 1984’ omsider ud i de danske biografer til december.

De amerikanske superheltefans får storfilmen at se 25. december, og de har nu også mulighed for at vælge, om de vil se den hjemme i privaten i stedet. Warner Bros. har således udsendt en ny trailer, som afslører, at ‘Wonder Woman 1984’ sideløbende med biografpremieren også vil få premiere på den nye streamingtjeneste HBO Max.

Det skal ses i lyset af, at Christopher Nolans hjernevridende blockbuster ‘Tenet’ ikke solgte et tilfredsstillende antal billetter i de coronaramte, amerikanske biografer.

Dermed følger Warner Bros. delvist i fodsporet på konkurrenten Disney, der har taget storsatsningerne ‘Mulan’ og ‘Soul’ helt ud af biograferne for i stedet af give dem eksklusiv premiere på streamingtjenesten Disney+.

Selvom den nye ‘Wonder Woman’-film også får lov at blive vist på de store lærreder, vil de amerikanske biografer nok føle sig ramt alligevel. HBO Max-brugerne skal nemlig ikke betale noget udover abonnementsprisen for at se filmen, der er tilgængelig i en måned på streamingtjenesten. Men det er selvfølgelig bedre end ingenting.

Ifølge Variety vil ikke-amerikanske biografer vise filmen en uge tidligere end hidtil planlagt, hvilket vil sige 16. december. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet i forhold til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af