‘Lupin’ overgår ‘Bridgerton’ og ‘Dronninggambit’ på Netflix

‘Lupin’ overgår ‘Bridgerton’ og ‘Dronninggambit’ på Netflix
'Lupin'. (Foto: Netflix)

‘Lupin’ nyder en sikker plads som nummer 1 på Netflix’ top 10 i Danmark (find top 10’en i dit eget Netflix-feed) og har gjort det i en rum tid.

Og danskerne er langt fra de eneste, der er faldet for Omar Sys franske gentlemantyv og hans kamp mod fæle kapitalister.

Serien blev den første franske af slagsen til at gå nummer 1 på Netflix i USA, og nu meddeler streamingtjenesten i deres kvartalsafrapportering, at ‘Lupin’ er blevet set i intet mindre end 70 millioner husstande verden over i dens første 28 dage.

Her er det, vi som altid lige skal bemærke, at Netflix tæller et view, hvis man blot har set to minutter af serien, så man skal tage alle Netflix-tal med et gran salt. Men med ‘Lupin’s bingevenlige natur er der nu en god chance for, at rigtigt mange seere har set de fem afsnit til ende.

Og vi kan i hvert fald konstatere, at tallet overgår flere andre af Netflix’ seneste hits, nemlig ‘Bridgerton’, der ventes at ramme 63 millioner den første måned og ‘Dronninggambit’, som nåede 62 millioner i samme periode.

Det er mildt sagt godt gået, om end det skal indvendes, at ‘Lupin’ også er faldet på et ualmindeligt tørt sted: Der er dødvande i havet for hypede serier lige nu, mens biografverdenen som bekendt er sat ud af spil.

Så betingelserne har været gunstige for den let spiselige franske kupserie, der samtidig også er svær at give slip på, når man først er gået i gang.

Det er første del af serien, der nu er ude på Netflix. Det vides endnu ikke, hvornår anden del kommer.

Lyt til vores podcast-diskussion om ‘Lupin’ i Soundvenue Streamer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af