Lyt til Soundvenue Streamer: Franske ’Lupin’ og ’Pieces of a Woman’ på Netflix

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets første se-den-før-din-nabo-hitserie er landet på Netflix i form af franske ’Lupin’ med Omar Sy (’De urørlige’) i hovedrollen.

Serien følger en charmerende gentlemantyv i Paris, og der er stærke ’Sherlock’ og ’Ocean’s 11’-vibes over produktionen – men kan svindleren også liste sig ind i filmskribent Lise Ulrich og filmredaktør Jacob Ludvigsens hjerter?

Duoen diskuterer, men inden turen går til Byernes by skal det handle om en ganske anderledes, Oscar-tippet Netflix-titel, nemlig ’Pieces of a Woman’ med ’The Crown’s Vanessa Kirby (i sin karrieres stærkeste rolle), og skandaleramte Shia LaBeouf.

’Pieces of a Woman’ handler om et par, der gennemlever en ubeskriveligt traumatisk hjemmefødsel, og efterfølgende forsøger at håndtere sorgen. Det er stærke sager, og de første 24 minutter er slet og ret noget af det vildeste, vores to værter overhovedet har set i fiktionsøjemed. Men gør det filmen anbefalelsesværdig?

Få svaret i denne uges Soundvenue Streamer, hvor Jacob og Lise også vender nyheden om SATC-rebootet, ’And just like that’ og Netflix’ propfyldte filmpremierekalender i 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af