Se det første billede af Kristen Stewart som Prinsesse Diana

Se det første billede af Kristen Stewart som Prinsesse Diana
Kristen Stewart på Cannes-filmfestivalen. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Diana-hypen raser videre i 2021:

Sidste efterår fik vi ‘The Crown’s portræt af prinsessen spillet af Emma Corrin, og senere i år er det således Kristen Stewart, der skal vække det elskede ikon til live på det store lærred i filmen ‘Spencer’.

Og filmstudiet Neon har netop delt det første officielle billede fra optagelserne:

‘Spencer’ er instrueret af Pablo Larraín, der må siges at have nogen erfaring med at portrættere historiske kvindefigurer – han stod også bag den storroste ‘Jackie’, om Jackie Kennedy, der sikrede hovedrolleindehaver Natalie Portman en Oscar-nominering tilbage i 2017.

I øvrigt en film, som vores filmredaktør kastede 5-stjerner efter sammen med ordene »en af de bedste biopics i nyere tid«.

Om alt går vel i coronaland, står ‘Spencer’ til en biografpremiere til efteråret. Kristen Stewart fortalte sidste år til Vanity Fair, at særligt Dianas dialekt var »helvedes intimiderende« at ramme rigtigt, men at dømme efter billedet ovenfor, er den ydre forvandling til gengæld særdeles overbevisende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af