Til alle jer, der har været i isolation med kæresten: Se traileren til komedien ‘Locked Down’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alle, der måtte have prøvet at sidde i total, anstrengende coronaisolation med kæresten i uger og måneder i det forgangne år, vil givetvis kunne genkende ikke så få komiske frustrationer i HBO MAX’ nye karantænefilm, ‘Locked Down’.

Anne Hathaway og Chiwetel Ejiofor spiller et par, Linda og Paxton, der egentlig var ved at gå fra hinanden, da pandemien bryder ud. Men pludselig er det bare med at bide tænderne sammen, ransage spruthylden og udholde hinanden i huset i London, der føles mindre og mindre som dagene går.

Her slutter sammenlignerne med klodens øvrige isolationsramte kærestepar imidlertid:

For mellem semi-fulde Zoom-møder og toiletpapirsmangel udtænker Linda og Paxton et regulært ‘Ocean’s 11’-kup for at stjæle en kæmpe diamant i stormagasinet Harrods. Karantæne makes crazy…!

Filmen er instrueret af manden bag ‘Mr. og Mrs. Smith’ og ‘The Bourne Identity’, Doug Liman, mens ‘Peaky Blinders’-skaberen Steven Knight har pennet manuskriptet. Optagelserne foregik i England i oktober sidste år med strenge coronaforholdsregler på plads – en række biroller såsom Mindy Kaling og Ben Kingsley optræder fx kun på webcam, og alle teknikere på filmholdet bar mundbind.

‘Locked Down’ lander på amerikanske HBO MAX senere på måneden, og kommer givetvis vores vej lidt senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af