‘Game of Thrones’-bagmænd laver ny Netflix-serie med Hugh Jackman

‘Game of Thrones’-bagmænd laver ny Netflix-serie med Hugh Jackman
Hugh Jackman i 'Logan'.

Efter succesen med ‘Game of Thrones’ blev hovedforfatterne David Benioff og D.B. Weiss nappet af Netflix for et svimlende beløb. Her har de allerede to serier i støbeskeen – science fiction-serien ‘The Three-Body Problem’ og ‘The Chair’ med Sandra Oh – og de nu har annonceret en tredje satsning.

Serien bliver baseret på Richard Powers’ Pulitzer-vindende bestseller ‘The Overstory’, der handler om ni meget forskellige amerikanere, der forbindes gennem deres kærlighed til fem forskellige træer. Historien blander klimaaktivisme med overnaturlige elementer.

Benioff & Weiss har slået pjalterne sammen med Hugh Jackman i arbejdet med serien, og selvom det ikke er bekræftet endnu, virker det oplagt, at Jackman selv skal indtage en rolle i serien.

Castet er dog endnu ikke offentliggjort, og det vides heller ikke, hvornår serien får premiere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af