Pedro Pascal lander hovedrolle i HBO’s ‘The Last of Us’ – over for ‘Game of Thrones’-kollega

Pedro Pascal lander hovedrolle i HBO’s ‘The Last of Us’ – over for ‘Game of Thrones’-kollega
'The Last of Us'. (Foto: PR.)

Den hypede tv-adaption af Naughty Dogs ekstremt populære og prisvindende computerspil, ’The Last of Us’ fra 2013 har netop tilføjet to prominente navne til seriens rolleliste.

Det drejer sig om Pedro Pascal (’The Mandalorian’) og Bella Ramsey, som har en fortid sammen i en anden HBO-succes, ’Game of Thrones’. Her spillede Pascal Oberyn Martell og Ramsey Lyanna Mormont.

I spillet har en dødbringende svampevirus inficeret en stor del af jordens befolkning og gjort dem til zombie-lignende væsener, og 20 år efter er landet lagt i postapokalyptiske ruiner.

Her får Joel (Pascal), en hærdet og brutal smugler, til opgave at transportere Ellie (Ramsey), en 14-årig pige, ud af Boston og på tværs af kontinentet i håb om, at hun er nøglen til en kur.

Craig Mazin, skaberen bag en anden katastrofeserie fra HBO, ’Chernobyl’, er seriens tovholder, der sammen med spillets oprindelige skaber, Neil Druckmann, skal forme og udvikle manuskriptet til serien.

For nylig var der også et skift på instruktørfronten, da den russiske instruktør Kantemir Balagov blev hyret som konceptualiserende instruktør på seriens første afsnit. Balagov har allerede erfaring inden for dystopi og mørke med krigsdramaet ’Beanpole’, som han høstede store roser for.

Hvornår serien får premiere, vides ikke endnu, men nu har Mazin og Druckmann i hvert fald et interessant udgangspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af