Michael B. Jordan og Roc Nation slår sig sammen om Muhammad Ali-miniserie

Michael B. Jordan og Roc Nation slår sig sammen om Muhammad Ali-miniserie
Michael B. Jordan (Foto: Gareth Cattermole/GettyImages)

Bokselegenden Muhammad Ali er klar til en ny tur i ringen – og han har et stærkt hold i ryggen. Michael B. Jordan har i et nyt interview med Deadline afsløret, at han med sit Outlier Society-produktionsselskab samarbejder med Amazon og Jay-Z’s pladeselskab Roc Nation om en ny miniserie om den afdøde ikoniske bokser. Serien har fået arbejdstitlen ’The Greatest’.

»Folk kender Muhammad Ali fra hans boksedage, men dette er en mulighed for at komme ud af bokseringen og dybere ind i manden. Det kommer til at give et større 360-graders indblik i, hvem han var,« fortæller Michael B. Jordan til Deadline. I samme interview understreger han, at han ikke kommer til at spille rollen som Muhammad Ali.

Michael B. Jordan fortæller i interviewet, at Roc Nation er med som partnere på produktionen for at tage sig af den musikalske side af serien – hvilket med tanke på de navne, selskabet har i hus, som tæller alt fra filmmusik-magikeren Ludwig Göransson til Rihanna og naturligvis Jay-Z selv, kunne gå hen og blive virkelig spændende.

»Det er en utrolig ære, og jeg går til det med dyb respekt,« fortæller Jordan til Deadline. »Jeg er virkelig spændt på det – som bokse-entusiast og eftersom det er den verden, jeg har levet i de sidste fem eller seks år med ’Creed’-franchisen«.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af