Tina Fey og Amy Poehler bliver årets Golden Globe-værter – fra hver deres kyst

Tina Fey og Amy Poehler bliver årets Golden Globe-værter – fra hver deres kyst
Amy Poehler og Tina Fey er årets 'Golden Globe'-værter. (Foto: PR.)

Sidste gang de to tidligere ’SNL’-stjerner Tina Fey og Amy Poehler var værter sammen, var til Golden Globe-ceremonien i 2015.

Dengang var det med livepublikum og intet krav om social afstand, men ved den kommende uddeling, som finder sted den 28. februar, returnerer Fey og Poehler som værter fra hver deres kyst i USA.

Fey skal sende live fra The Rainbow Room, som er lokaliseret på øverste etage i Rockefeller Center i New York, mens Poehler vil sidde klar på Beverly Hilton Hotel på tværs af landet i Beverly Hills, hvor prisuddelingen normalt afholdes. Den kommende Golden Globe-uddeling er i forvejen blevet udsat næsten to måneder i forhold til sin oprindelige dato.

Beslutningen om en tværnational Golden Globe-uddeling kommer fra Dick Clark Productions, Hollywood Foreign Press Association og NBC, som alle står bag uddelingens produktion, og som har ønsket at finde en praktisk løsning, hvorved ceremonien stadig kan blive en realitet på trods af covid-19. Det er første gang i prisuddelingens historie, at to værter ikke vil være til stede i samme rum.

Ifølge Variety er der stadig en central del af prisuddelingen, som der mangler en løsning på. Det drejer sig om, hvorvidt de forskellige kategoriers presenters og nominerede får mulighed for at møde fysisk op eller skal være virtuelt til stede under prisuddelingen.

Golden Glode-nomineringerne bliver offentliggjort i dag kl. 14.35 dansk tid af Sarah Jessica Parker and Taraji P. Henson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af