»Alright, alright, alright« – Matthew McConaughey har startet sin egen Youtube-kanal

»Alright, alright, alright« – Matthew McConaughey har startet sin egen Youtube-kanal
Matthew McConaughey. (Foto: Vivien Killilea/Getty Images)

I sidste uge kunne Matthew McConaughey afsløre, at han overvejer at opstille som guvernør i Texas. Måske er det en af grundene til, at han nu har lavet en personlig Youtube-kanal, hvor han kan kommunikere med alle sine fans.

I første video på kanalen siger skuespilleren velkommen på vanligt tilbagelænet facon med ordene: »Alright, alright, alright«.

»Jeg vil gerne byde jer velkommen til min Youtube-kanal. Det er et sted, hvor jeg kommer til at dele, hvem jeg er, hvem jeg ikke er, hvad jeg tror på, hvad jeg ikke tror på, hvad jeg laver, hvad jeg ikke laver – foruden nogle tilgange til livet, som jeg har fundet brugbare og konstruktive undervejs«, lyder McConaugheys introduktion, som emmer mere af livscoach end politiker.

Han lover således at komme med »forskrifter udi kunsten at leve, som har hjulpet mig med at navigere gennem denne rodeo, vi alle lever i – og endda en håndfuld bumper stickers, som jeg har set, hørt, indsamlet og stjålet gennem de seneste 51 år«.

I skrivende stund er der også én anden video på kanalen, hvor skuespilleren går mere over i politikersporet. Her fortæller han nemlig om en velgørende begivenhed, der skal støtte hårdt ramte texanere, som mangler elektricitet og vand, ligesom han beder alle seere om at tjekke op på deres naboer.

McConaughey var senest aktuel i Guy Ritchie-filmen ‘The Gentlemen’ samt Harmony Korines kogerfilm ‘The Beach Bum’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af