Matthew McConaughey overvejer at blive guvernør i Texas

Matthew McConaughey overvejer at blive guvernør i Texas
Matthew McConaughey i 'The Beach Bum'. (Foto: PR)

Matthew McConaughey har igennem det seneste årti demonstreret sit skuespiltalent med film som ’Dallas Buyers Club’ og ’Interstellar’ og tv-serien ’True Detective’. Senest blev han rost til skyerne af vores anmelder for hans rolle i den oversete ’The Beach Bum’.

Men nu er McConaughey måske parat til at afprøve sit dramatiske talent i en anden arena. Under sin medvirken i podcasten The Balanced Voice afslører han nemlig, at han overvejede at stille op som guvernør for Texas.

»Jeg kigger i øjeblikket på, hvad min lederrolle egentlig går ud på? For jeg føler helt sikkert, at jeg har nogle ting, som jeg kan lære fra mig. Hvad er min rolle, hvilken del af mit liv går jeg ind i nu«, sagde han ifølge Buzzfeed med henblik på at gøre entré på den politiske scene. Direkte adspurgt om han ville overveje at stille op som guvernør i delstaten Texas, svarede han: »Det er en ægte overvejelse«.

Allerede i november sidste år luftede han i forbindelse med sin medvirken hos The Hught Hewitt Show idéen om at skabe sig en karriere inden for politik, men følte samtidig, at det nuværende politiske klima ikke var særligt tiltrækkende:

»Jeg ved det ikke. Det ville i hvert fald ikke være op til mig. Det ville være mere op til befolkningen. Politik er for mig at se lidt ligesom en konkursramt virksomhed i øjeblikket, og når politik redefinerer sit formål, så vil jeg være langt mere interesseret«.

Hvis McConaughey ender med at stille op som guvernør for Texas, så kan han passende gøre det til næste år, hvor der er valg i delstaten. Her vil han skulle kæmpe mod republikanske Greg Abbott, Texas nuværende guvernør, hvis han vil gøre sig forhåbninger om den magtfulde stilling.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af