Fjerde sæson af ’True Detective’ kan være på vej… men uden Nic Pizzolatto

Fjerde sæson af ’True Detective’ kan være på vej… men uden Nic Pizzolatto
Matthew McConaughey i første sæson af 'True Detective'.

Siden 2019 har HBO’s fjerde sæson af antologiserien ’True Detective’ stået i stampe. Manden bag serien, Nic Pizzolatto, havde allerede dengang flere idéer, som han var meget begejstret for, og som han håbede HBO ville overveje. Men tilsyneladende var streamingtjenesten ikke lige så begejstret for dem som Pizzolatto selv.

I hvert fald planlagde Pizzolatto og FX Productions i 2020 en ny serie, ’Redeemer’, hvor Matthew McConaughey skulle spille hovedrollen. ’Redeemer’ er siden faldet til jorden, og HBO ser nu ud til at overveje andre måder at føre ‘True Detective’-universet videre. Dermed ligner det et endegyldigt farvel fra Nic Pizzolatto til den serie, han fik sit store gennembrud med.

HBO’s indholdschef Casey Bloys siger i et nyt interview med Deadline: »Jeg kan sige med sikkerhed, at vi arbejder med et par manuskriptforfattere om at finde den rette tone og stil«.

Han fortsætter:

»Det er afgjort et område, som kunne være meget interessant, og jeg tror, at det ville blive interessant med en ny stemme. Kvalitet er det, som skal guide os, så hvis vi ender med et manuskript, som vi ikke føler repræsenterer eller har høj nok kvalitet, så vil vi ikke gøre noget bare for at gøre det«.

I denne ombæring vil Bloys ikke forholde sig til eller sætte navn på nye kreative kræfter, som kunne sætte fjerde sæson i gang. For tiden sværmer rygterne om Lucía Puenzo, der stod bag det argentinske drama ’Cromo’, og ’Euphoria’-skaberen Sam Levinson, som i øjeblikket også er aktuel med ’Malcolm & Marie’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af