‘Ternet Ninja 2’ får premiere tidligere end ventet – se første klip

‘Ternet Ninja 2’ får premiere tidligere end ventet – se første klip
'Ternet Ninja' (2018). (Foto: PR)

Anders Matthesens ‘Ternet Ninja’ var et vidunderligt bekendtskab for både voksne og børn, da den fik premiere tilbage i 2018, hvor vores anmelder tildelte den fem stjerner.

Det blev en af de mest sete danske film i biograferne nogensinde, og man forstår derfor godt, at Matthesen og resten af holdet bag hurtigt satte sig for at lave en efterfølger.

‘Ternet Ninja 2’ fortsætter, hvor originalen slap. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare, hvilket sender Ternet Ninja og 13-årige Aske på en hævnmission.

Med sig på turen får de selskab af Askes mor Sirene, halvbror Sune og papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Derudover er Onkel Stewart selvfølgelig også tilbage.

Oprindeligt var ‘Ternet Ninja 2’ faktisk sat til en premieredato 7. oktober i år, men den er nu blevet fremrykket til 19. august, og samtidig har folkene bag delt det første klip fra efterfølgeren til megahittet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anders Matthesen håber at filmen kan være med til sprede lidt glæde i en hård tid for mange:

»Det er forløsende at kunne sende ‘Ternet Ninja 2’ ud i biograferne et godt stykke tid før forventet. Vi har virkelig knoklet igennem hele coronaåret, for at kunne tilbyde folk en fantastisk god og sjov oplevelse i en tid, der har været – og stadig er – rigtigt stram for mange familier«, siger han i en pressemeddelelse.

Tiden, og den kommende genåbningsplan, vil vise, om ‘Ternet Ninja 2’ kan måle sig med originalens 950.000 solgte biografbilletter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af