George R.R. Martin indgår storstilet aftale med HBO

George R.R. Martin indgår storstilet aftale med HBO
George R.R. Martin (Foto: Getty Images)
STREAMING TOGETHER

Afslutningen på HBO og George R.R. Martins voldsomt populære samarbejde med tv-udgaven af sidstnævntes bøger nåede frem til en (skuffende) konklusion i 2019, hvor sæson 8 af ’Game of Thrones’ rullede over skærmen.

Og nu fortsætter de i stor stil samarbejdet. Martin har nemlig skrevet under på en svimlende femårig kontrakt, der, ifølge The Hollywood Reporter, kommer til indbringe Martin en gage på et tocifret millionbeløb.

HBO har allerede satset stort på en række aflæggere af Martins fantasyunivers. Angiveligt skulle hele fem forskellige værker allerede være i støbeskeen, hvor af den første bliver ’House of the Dragon’, hvor Paddy Considine for nylig landede hovedrollen.

Aftalen gør desuden, at Martin bliver rykket frem i en ledende kreativ rolle for HBO, hvor han allerede inden sin underskrift havde flere projekter på programmet, blandt andre ’Who Fears Death’ og den Paul W. S. Anderson-instruerede ’In the Lost Lands’.

Historien melder foreløbigt intet om, hvor mange ’Game of Thrones’-projekter selve aftalen vil kaste af sig. Imens frygter fans af Martins bøger, at den omfattende kontrakt betyder, at han aldrig får skrevet ‘A Song of Ice and Fire’-sagaen færdig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af