HBO arbejder på yderligere tre ‘Game of Thrones’-spinoffs

HBO arbejder på yderligere tre ‘Game of Thrones’-spinoffs
Peter Dinklage i 'Game of Thrones'. (Foto: Helen Sloan/HBO)
STREAMING TOGETHER

Hitserien ‘Game of Thrones’ er som bekendt afsluttet, men HBO er ikke færdige med George R.R. Martins fantasyunivers. Langt fra.

Vi ved allerede, at prequel-serien ‘House of the Dragon’ er under produktion og formentlig får premiere engang i 2022, mens der også arbejdes på spinoff-serien ‘Tales of Dunk and Egg’ samt en animeret serie.

Nu kan The Hollywood Reporter fortælle, at yderligere tre (!) ‘Game of Thrones’-relaterede serier er under udvikling hos HBO.

En af serierne har arbejdstitlen ‘9 Voyages’ og har ‘Rome’- og ‘Gotham’-skaberen Bruno Heller bag roret. Serien kan vel siges at være en spinoff af en spinoff. Den skal nemlig handle om Lord Corlys Velaryon, der også optræder i den kommende ‘House of the Dragon’-serie, hvor han spilles af Steve Toussaint.

Et andet projekt med den foreløbige titel ‘10,000 Ships’ følger krigeriske Prinsesse Nymeria, der er forfader til Martell-familien og Dorne-kongeriget.

Den tredje spinoff-serie er endnu uden titel, og information om handlingen er ligeledes sparsom. Det videt, at den foregår i King’s Landings berygtede slumkvarter Flea Bottom.

Det bliver spændende at se, hvor mange af ovenstående titler, der i sidste ende bliver til noget. Sikkert må det være, at streamingfremtiden bliver rig på ‘Game of Thrones’-serier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af