Golden Globe-vinder Jason Sudekis stjal showet med en gammel hoodie og rablende takketale

Golden Globe-vinder Jason Sudekis stjal showet med en gammel hoodie og rablende takketale
Jason Sudeikus under sin Golden Globe-takketale. (Foto: Screenshot)

Kender du det, når du lige har vundet en Golden Globe iført din favorit-hoodie og morgenhår, og uden at have forberedt en tale, og dine kolleger skynder på dig for at gøre en ende på dine pinsler?

Nej?

Det oplevede Jason Sudekis i nat, da han vandt prisen for Bedste mandlige skuespiller i en musical- eller komedieserie for Apple TV+’s ‘ anmelderroste ‘Ted Lasso’ (vi smed 5 stjerner efter serien sidste efterår):

Sudekis, hvis hættetrøje i skrivende stund deler vandene på SoMe, takkede for æren i en mildest talt stenet tale, der har fået flere vittige Twitter-brugere til at spekulere i, om skuespilleren simpelthen havde røget en fed forinden, fordi han ikke regnede med at vinde.

»Skal jeg tale nu?«, spurgte Sudekis lettere forvirret, og kastede sig så ud i en rablende monolog, mens han viftede med en rød tusch.

Sudekis’ nominerede kolleger i samme kategori var tydeligt underholdt af talen, og et krydsklip viste Don Cheadle – nomineret for ‘Black Monday’ – signalere til Sudekis, at han skulle »wrap it up«.

Sudekis tog det med et grin, alt imens ‘Ramy’-nominerede Ramy Youssefs øjne udtrykte samtlige seeres reaktioner på optrinnet…:

Til Sudekis’ casual outfits forsvar skal det siges, at skuespilleren var med på webcam fra London, hvor lokal tid nærmede sig halv tre om natten.

Men det har ikke forhindret spydige Twitter-tunger i at kommentere på Sudekis’ »divorce look«, idet han pt. ligger i skilsmisse med skuespiller/instruktør Olivia Wilde.

Not cool, Twitter.

Men hvor kommer Sudekis’ hættetrøje så fra? Den er såmænd fra søsterens dansestudie, hvorfor interesserede fans næppe skal gøre sig forhåbninger om at finde en magen til:

Se alle årets Golden Globe-vinderne HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af