Ikonisk skuespiller måtte betale Leonardo DiCaprios løn ud af egen lomme, da producenterne nægtede at caste ham

Ikonisk skuespiller måtte betale Leonardo DiCaprios løn ud af egen lomme, da producenterne nægtede at caste ham
Leonardo DiCaprio i 'The Quick and the Dead'. (Foto: PR)

Det er svært at tro det, men faktisk var der engang, hvor rollerne ikke hang på træerne for Leonardo DiCaprio.

Det fortæller Sharon Stone i sin selvbiografi, ‘The Beauty of Living Twice’, hvor hun beretter om dengang, hun var nødsaget til at betale DiCaprios løn ud af egen lomme (via Insider).

For selvom det unge talent var blevet Oscar-nomineret i 1993 for sin rolle i ‘What’s Eating Gilbert Grape’, var pengemændene modvillige til at caste ham i westernfilmen ‘The Quick and the Dead’ fra 1995, fordi de ikke mente, han var kendt nok.

»Den her dreng ved navn Leonardo DiCaprio var den eneste, der virkelig ramte plet til auditionen. Efter min mening var han den eneste, der kom ind og græd, mens han tryglede sin far om at elske ham, da han døde i scenen«, skriver Stone, der både var producer på filmen og spillede hovedrollen.

Men filmstudiet var altså ikke ude efter en ukendt skuespiller. »De sagde, at hvis jeg virkelig gerne ville have ham, så måtte jeg betale hans løn ud af egen lomme. Så det gjorde jeg«, fortæller Sharon videre.

Selvom rollen som Kid i ‘The Quick and the Dead’ måske ikke er den første fra DiCaprios unge år, man mindes, spillede den en væsentlig rolle i hans image som upcoming-skuespiller. Sammen med ‘Basketball Diaries’ banede filmen vejen for det store gennembrud med ‘Romeo + Juliet’ og ‘Titanic’ i henholdsvis 1996 og 1997.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af